TESTENINE

Primerjaj (0)

T0458

NJOKI KROMPIRJEVI,brez glutena 300 g

3.21€ Brez DDV: 3.21€

Brezglutenski krompirjevi njoki. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka in jajc. Sestavine: rehidrirani krompirjevi kosmiči (85 %; voda, krompir, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin; stabilizator: dinatrijev di..

rating
(0)

T0983

TESTENINE POLNOVREDNI-ŠPAGETI,brez glut...

2.17€ Brez DDV: 2.17€

Brezglutenski večzrnati špageti. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: žita (91 %; riževa moka, koruzna moka, sirkova moka, ajdova moka, lečina moka), cikorijin inulin, sirup iz sladkorne..

rating
(0)

T1005

TESTENINE, PERESNIKI,brez glutena 250 g

1.61€ Brez DDV: 1.61€

Brezglutenski peresniki. Posebej narejeni za osebe s  preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE. ..

rating
(0)

T1003

TESTENINE, ŠPAGETI,brez glutena 250 g

1.61€ Brez DDV: 1.61€

Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin. Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE. Povprečna hranilna vrednost..

rating
(0)

T1007

TESTENINE, SVEDRCI,brez glutena 250 g

1.61€ Brez DDV: 1.61€

Brezglutenski svedrci. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzna moka, riževa moka, emulgator: mono- in digliceridi maščobnih kislin.Lahko vsebujejo sledi soje. BREZ LAKTOZE. Povprečna ..

rating
(0)
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)