NAPOLITANKE

Primerjaj (0)

T0188

NAPOLITANKE ČOKOLADNE,brez glutena 125 ...

2.27€ Brez DDV: 2.27€

Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, jajc in konzervansov.Brezglutenske kakavove napolitanke. Posebej narejene za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Sestavine: sladkor, rastlinske maščobe (palmova, iz palmovih jeder), krompirjev škrob, riževa moka, nemasten kakav v prahu (6 %), sojina moka, ..

rating
(0)

T0192

NAPOLITANKE LEŠNIKOVE,brez glutena 125 ...

2.27€ Brez DDV: 2.27€

Brezglutenske lešnikove napolitanke. Posebej narejene za  osebe s preobčutljivostjo na gluten.Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov.  Sestavine: krompirjev škrob, rastlinske maščobe (palmova, iz palmovih jeder), riževa moka, lešnikova krema (7,5 %), maltodekstrin, sirotk..

rating
(0)

T1295

NAPOLITANKE LIMONINE,brez glutena 125 g

2.27€ Brez DDV: 2.27€

Brezglutenske limonine napolitanke. Posebej narejene za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov.Sestavine: sladkor, rastlinske maščobe (palmova, iz palmovih jeder), krompirjev škrob, riževa moka, sirotka (mleko) v prahu, posneto mleko v prahu, limon..

rating
(0)

T0529

NAPOLITANKE QUADRITOS,brez glutena (2 X ...

1.10€ Brez DDV: 1.10€

Brezglutenski kakavovi napolitanki, obliti s temno čokolado. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Ne vsebujeta glutena, pšenice, jajc in konzervansov.Sestavine: obliv iz temne čokolade (42 %; sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin; naravna aroma), krom..

rating
(0)

T0528

NAPOLITANKE SNACK,brez glutena 105 g

2.29€ Brez DDV: 2.29€

Brezglutenske lešnikove napolitanke, oblite z mlečno čokolado. Posebej narejene za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov. Sestavine: mlečna čokolada (40 %; sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, kakavova masa, mlečna maščoba brez vode,..

rating
(0)

T0190

NAPOLITANKE VANILIJEVE,brez glutena 125 ...

2.27€ Brez DDV: 2.27€

Brezglutenske vaniljine napolitanke. Posebej narejene za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov.Sestavine: sladkor, palmova maščobe, krompirjev škrob, riževa moka, posneto mleko v prahu, sirotka (mleko) v prahu, sojina moka, emulgator: sojin lec..

rating
(0)
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)