MOKE

Primerjaj (0)

T0511

MOKA FARINA,VEČNAMENSKA,brez glutena in...

3.45€ Brez DDV: 3.45€

Brezglutenska večnamenska moka. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.Sestavine: koruzni škrob, koruzna moka, sredstvo za zgoščevanje: gvar gumi; dekstroza. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE.Povprečna hranil..

rating
(0)

T1035

MOKA MEŠANICA "MIX IT",brez g...

1.98€ Brez DDV: 1.98€

Brezglutenska univerzalna mešanica moke. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: riževa moka, krompirjev škrob, sladkor, sredstvi za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celuloza, gumi iz zrn rožičev..

rating
(0)

T0481

MOKA MEŠANICA B,brez glutena 1000 g

4.45€ Brez DDV: 4.45€

Brezglutenska mešanica za peko kruha. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzni škrob, riževa moka, beljakovine volčjega boba, dekstroza, jabolčne vlaknine, sredstvo za zgoščevanje: hid..

rating
(0)

T0486

MOKA MEŠANICA C,brez glutena 1000 g

4.23€ Brez DDV: 4.23€

Brezglutenska mešanica moke za torte in piškote. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzni škrob, koruzna moka, sredstvo za zgoščevanje: gumi iz zrn rožičevca. Lahko vsebuje sledi soje in v..

rating
(0)

T0899

MOKA TEMNA ZA DOMAČI KRUH"MIX IT&q...

5.35€ Brez DDV: 5.35€

Brezglutenska mešanica za temni kruh. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzni škrob, moka iz lanenega semena (12 %), ajdova moka (8 %), grahovi otrobi, riževi otrobi, jabolčne vlaknin..

rating
(0)
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)