KREKERJI

Primerjaj (0)

T0519

GRISSINI,brez glutena 150 g

3.52€ Brez DDV: 3.52€

Brezglutenski grisini. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc, soje in konzervansov. Sestavine: krompirjev škrob, riževa moka, modificiran koruzni škrob, kvas, ajdova moka, palmovo olje, glukozno-fruktozni sirup, slad..

rating
(0)

T2072

KREKERJI SNACK, brez glutena in laktoze ...

1.96€ Brez DDV: 1.96€

Brezglutenski krekerji. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzni škrob, koruzna moka, rastlinska margarina (rastlinska mast in olja v spremenljivih deležih [palmovo, iz palmovih jeder, kokos..

rating
(0)

T0350

KREKERJI, brez glutena 210 g

3.22€ Brez DDV: 3.22€

Brezglutenski krekerji. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten.Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzni škrob, koruzna moka rastlinska margarina (mast in olja v spremenljivih deležih [palmovo, iz palmovih jeder, kokosovo, iz ..

rating
(0)

T0233

PREPEČENEC,brez glutena in laktoze 165 ...

3.73€ Brez DDV: 3.73€

Brezglutenski prepečenec. Posebej narejen za osebe s preobčutljivostjo na gluten Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc, soje in konzervansov. Sestavine: koruzni škrob, krompirjev škrob, riževa moka, rastlinska margarina (rastlinska mast in olja v spremenljivih deležih [palm..

rating
(0)

T0207

PRESTICE SLANE SALINIS,brez glutena 60 g

1.14€ Brez DDV: 1.14€

Brezglutenske slane prestice. Posebej narejene za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov. Sestavine: koruzni škrob, palmovo olje, krompirjev škrob, morska sol, sirup iz invertnega sladkorja, suhi kvas, stabilizator: E-466; e..

rating
(0)
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)